HAOS VEĆ PRVOG DANA  Gazda Zvezdan hteo da prebije Maju!

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS VEĆ PRVOG DANA Gazda Zvezdan hteo da prebije Maju!

Pevačica je odmah uspela da se posvađa s farmerima, a jednog od njih je toliko isprovocirala da joj je pretio da će je zadaviti.

Maja Nikolić je već prvog dana napravila haos na „Farmi“. Pevačica je gazdu Zvezdana Anđića, za kog je tvrdila da joj je prijatelj, isprovocirala tvrdeći da bi i on trebalo da spava u štali i da će za sluge postaviti one koji mu nisu simpatični.

- Udariću je, slomiću joj glavu celu, evo videćete! - besneo je dok su cimeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokušavali da ga smire.

- Ja sam nju sproveo u Švajcarsku preko granice kad nisu hteli da je puste. Uterao sam joj 3.000 evra u džep i umesto da kaže: „Hvala, Zvezdane“, ona meni ovako vraća! Uhvatio bih je za grkljan i zadavio, niko je ne bi spasao. Sinoć ona meni kaže: „Tina će te prevariti“. Ja joj kažem: „Mrš, nije Tina kurva ko ti. Ona je fina žena“. Ma, ubiću je! Dobio sam napade u mozgu! Znaš šta, Vendi je za nju penicilin. Kad će ona da uđe?! - pitao se suprug pevačice Tine Ivanović.

Traži mušku prostitutku!

- Muških prostitutki ima koliko hoćeš. Mogu da ih dovedu kao neku nagradu ovde. Što da ne?! Ja bih bila zadovoljna! - rekla je Maja.

Maja se, po običaju, pravila luda.

- On nije za rijaliti. Mi smo ovde dovedeni da se igramo, a on ne ume da shvati šalu. Da sam stvarno htela da ga isprovociram, verovatno bi me ubio. Lud čovek! - pravdala se Maja.

Zvezdan: Prevariću Tinu!

Menadžer Zvezdan Anđić spreman je da prevari suprugu, pevačicu Tinu Ivanović.

- Mnogo je volim, ali vidim da je mnogo lepih devojaka u rijalitiju i do flerta može da dođe. Bojim se samo situacija u kojima ću popiti pa neću uspeti da im odolim i prevariću Tinu - priznao je Zvezdan.

A šta kaže Tina?

- Nikad mu ne bih oprostila prevaru! Ne mora da se brine da ću ja njega prevariti, jer sam verna žena. Čuvaću kuću i kola i družiću se s prijateljima - tvrdi pevačica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SEKS PRED KAMERAMA Svi učesnici obećali kupleraj na "Farmi"

Izvor: Blic, 29.Avg.2015

Pevačica je odmah uspela da se posvađa s farmerima, a jednog od njih je toliko isprovocirala da joj je pretio da će je zadaviti...Među onima koji su odmah na početku „Farme“ obećali da će voditi ljubav na seoskom imanju jesu Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana. Iako su se trudile...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.