Glumica ide u zatvor zbog seksa u javnosti?

Izvor: Mondo, 22.Okt.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica ide u zatvor zbog seksa u javnosti?

Danijela Vots optužena je zbog seksualnog odnosa sa dečkom usred bela dana na ulici!

Foto: YouTube

Votsovu i njenog dečka Brajana Džejmsa Lukasa zaustavila je policija u septembru, nakon što je jedan prolaznik prijavio "sumnjivu aktivnost" u parkiranom automobilu. Njih dvoje su se prepustili strastima u kolima usred bela dana, a kada su izašli iz vozila, zaustavili su ih policajci.

"TMZ" prenosi da je Votsova odmah "napravila dramu", i da je optužila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policiju za rasizam, tvrdeći da su ih zaustavili samo jer je ona crna, a njen dečko beo. Dodala je da su se samo ljubili i da nisu imali seks.

Međutim, u zvaničnom policijskom izveštaju stvari izgledaju nešto drugačije.

Glumicu, koja je u "Đangovoj osveti" igrala Koko, i njenog partnera, prijavilo je više prolaznika, a celu stvar snimile su i sigurnosne kamere okolnih zgrada. Ona se opirala hapšenju, odbila da bude legitimisana, i optužila policajce za rasizam, što je policija Los Anđelesa nazvala "malicioznim i neistinitim".

Danijela i njen muž optuženi su za nedolično ponašanje u javnosti, i preti im do šest meseci zatvora, kao i 1.000 dolara novčane kazne.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.