Gledate Jutarnji program! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledate Jutarnji program! (VIDEO)

Pogledajte "vremenku" iz Rumunije i prebrojte koliko puta je sevnula grudima dok je pričala o temperaturi, padavinama...

Usput se upitajte - zašto igra?

Danijela Krudu je voditeljka vremenske prognoze na jednoj rumunskoj televiziji, a svako ko je bar jednom pogledao kako izgleda njen izveštaj, sigurno je i sledeće jutro čekao da je vidi.

VODITELJKE VREMENSKE PROGNOZE SU NAJLEPŠE?

Razlog je prost - Danijela ne voli rolke, ženstvene kompletiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kakve viđamo na našim televizijama svakog jutra, a bogami ni donji veš, ali zato voli da igra (čitaj: uvija se k'o striptizeta).

PROCURELE GOLE FOTKE LEPE VODITELJKE

Otud i ovakvi klipovi na Internetu:

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SEKSI DANIJELA VODI VREMENSKU PROGNOZU: A onda odjednom podigne majicu i golu dojku nabije u kameru (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2016

Danijela Krudu je voditeljka vremenske prognoze na jednoj rumunskoj televiziji, ali bi joj bolje pristajao opis poput striptizete ili plesačice...Pogledajte neke od njenih "nastupa" i pokušajte da prebrojte koliko puta su joj sevnule grudi dok je pričala o temperaturi, padavinama....Ako se pitate...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.