Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORE I OD FOTOŠOPA Kim Kardašijan POTPUNO unakazila telo

Da je fotošop omiljena zanimacija starlete Kim Kardašijan, odavno je poznata činjenica, ali da će najpraćenija osoba na Instagramu odustati od ove alatke i posvetiti se nečemu još ekstremnijem, iznenadilo je i njene najvernije fanove.

Naime, starleta je objavila fotografiju sa porodičnog odmora u Meksiku, a pratiocima je odmah jedan detalj upao u oči. Uprkos tome što je njeno telo bilo "prekriveno" kupaćim kostimom, pratioci su odmah uočili da je njena figura drastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promenila oblik.

Ne samo da je struk najpoznatije starlete na svetu postao neprirodno uzak, zbog korišćenja steznika u svim prilikama, već su zbog toga i njene obline dobile drugačiji, naglašeniji oblik.

A kako njeno telo zaista izgleda kada skine steznik i pokaže stomak i struk, najbolje se vidi na fotografijama koje Kim propusti sam da objavi na Instagramu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.