Fotka koja je zaintrigirala fanove: U pripremi nastavak Seksa i grada?!

Izvor: Blic, 12.Maj.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotka koja je zaintrigirala fanove: U pripremi nastavak "Seksa i grada"?!

Sara Džesika Parker pokrenula je pravu lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama nakon što je na Instagramu objavila zanimljivu sliku.

Na fotografiji je glumica koja nosi prepoznatljivu Blumingdejleovu papirnu kesu, koja se vrlo često pojavljivala u seriji "Seks i grad".

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on May 11, 2015 at 1:03pm PDT

- Pa, pretpostavljam da je mačka izašla iz (male smeđe) kesice. Kao i uvek, informisaćemo vas o svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << detaljima - napisala je Džesika ispod slike.

Komentar glumice mnogi su protumačili kao vest da se "Seks i grad" vraća na filmsko platno, i to u trećem nastavku.

Svi nagađaju da li će se filmskoj ekipi pridružiti i ostale tri glumice koje su proslavile seriju, Sintija Nikson, Kim Katral i Kristin Dejvis.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTKA KOJA JE ZAINTRIGIRALA FANOVE: U pripremi nastavak Seksa i grada?!

Izvor: Kurir, 12.Maj.2015

Na fotografiji je glumica koja nosi prepoznatljivu Blumingdejleovu papirnu kesu, koja se vrlo često pojavljivala u seriji "Seks i grad"..Sara Džesika Parker pokrenula je pravu lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama nakon što je na Instagramu objavila zanimljivu sliku...Na fotografiji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.