Eva Mendez u novoj reklami oduzima dah (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Okt.2011, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Mendez u novoj reklami oduzima dah (VIDEO)

Seksipilna Eva Mendez snimila je reklamu za jedan parfem u kojoj stvarno izgleda poput prave dive, a pokazala je da osim glume ume i da peva.

Glumica Eva Medez novo je zaštitno lice i glas kampanje za Teri Magler "Angel" parfem. Osim što glumi u novoj reklami za luksuzan parfem, Eva i peva tematsku pesmu "Windmills of Your Mind" i time pokazuje da osim lepog izgleda ima i prijatan glas.

Eva Mendez kao Marija Kalas

Evu Mendez smuvao Rajan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gosling?

Eva Mendez jede hleb a savršeno izgleda! (FOTO)

Glumica se u spotu vozi superbrzim vozom kroz Prag, naprska na sebe parfem i u trenutku se nađe na mestu iz mašte, gde lebdi uz zvuk lagane pesme, prenosi Index.

Zanimljivo je da prema zamišljenoj ideji spota, Eva nije trebalo da peva, ali na setu je stalno pevušila tematsku pesmu pa se ekipi to toliko svidelo da su njen glas iskoristili za kampanju. Glumica će uskoro ponovo zapevati u novom filmu o životu dive Marije Kalas.

OVDE možete videti koja je naša manekenka skoro bila u Evinom društvu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eva Mendes u novoj reklami

Izvor: CrveniTepih.com, 08.Okt.2011

Eva Mendes novo je zaštitno lice čuvenog parfema “Angel”.

Nastavak na CrveniTepih.com...

(VIDEO) Eva Mendez pjeva u novoj reklami za parfem

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Okt.2011

Eva Mendez postala je zaštitno lice kampanje za novi Tjeri Mugler Ejndžel parfem. Osim što glumi u novoj reklami, lijepa glumica i pjeva.Eva je otpjevala numeru "Windmills of Your Mind" i pokazala da osim što lijepo izgleda ima i prijatan glas. Glumica se u spotu vozi brzim vozom kroz Prag, a kada...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Eva Mendez u novoj reklami oduzima dah

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2011

Seksipilna Eva Mendez snimila je reklamu za jedan parfem u kojoj stvarno izgleda poput prave dive, a pokazala je da osim glume ume i da peva.

Nastavak na Vesti-online.com...

Eva Mendez peva u novoj reklami za parfem VIDEO

Izvor: medio.rs, 08.Okt.2011

Eva Mendez postala je zaštitno lice kampanje za novi Tjeri Mugler Ejndžel parfem. Osim što glumi u novoj reklami, lepa glumica i peva.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.