Emotivna poruka ćerki: Voleću te u svim svetovima

Izvor: Mondo, 17.Jan.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivna poruka ćerki: Voleću te u svim svetovima

Spisateljica se plaši da neće doživeti naredni rođendan svoje ćerke

Vila, ćerka Isidore Bjelice, napunila je 15 godina, a spisateljica je svojoj naslednici rođendan čestitala vrlo emotivno, jer se zbog bolesti plaši da neće možda doživeti njen naredni rođendan.

Evo šta je Isidora napisala na svojim društvenim mrežama pored slike s Vilom:

"Mila moja tufnice srećan ti 15. rođendan u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama i stalnom strahu i brizi... Dok su druge devojčice mirno spavale ti si noći i noći negovala bolesnu majku... Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučili smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju", poručila je književnica svojoj ćerki i nastavila:

Potresna poruka: Neću dočekati sledeću Novu godinu

"Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima...", završila je Bjelica svoje obraćanje Vili.

Mila moja tufnice srecan ti 15 ti rodjendan u zelji da Bozija blagodat bude uvek uz tebe... Znas koliko me boli da si poslednje cetiri godine provodila po bolnicama i stalnom strahu i brizi... Dok su druge devojcice mirno spavale ti si noci i noci negovala bolesnu majku... Dok su druge devojcice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naucili smo o ljubavi vise nego sto bi nam doneo srecan zivot u zdravlju i izobilju. Naucile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od Nesavrsenstva nema jace sile od ljubavi. Naucile smo da je sve prolazno i nestaje a samo ona postaje jaca sa svakom Nevoljom i nesrecom. I zato budi radosna i spokojna, devojcice moja, voli te tvoja mama najvise u svim svetovima...

A photo posted by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Jan 15, 2017 at 10:55pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.