EMOTIVNA BAKA Vesna Zmijanac: Nikolija voli kada joj mazim stomak

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNA BAKA Vesna Zmijanac: Nikolija voli kada joj mazim stomak

Iako je zbog ćerkine trudnoće pobegla iz rijalitija, Vesna je tek po dolasku kući shvatila da njena pomoć nije potrebna Nikoliji.

- Mnogo se radujem što ću postati baka! To je moje prvo unuče. Srećna sam što sam izašla iz rijalitija, jer sada uživam sa Nikolijom i Reljom. Moram da priznam da ne brinemo previše o Nikoliji ni ja ni on, ali ona voli kad je majka mazi - priča buduća baka za „Blic”.

Iako je mislila da će Nikolija sada da izvoljeva, prevarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se.

- Vidim da je hrabra, da gura, da tutnji. Malo joj je dosadno. Ona bi sada da ide, da se voza tamo-vamo - sa osmehom nam priča Vesna i otkriva da je bila šokirana kada je videla ćerku sa trudničkim stomačićem.

- Vrlo sam bila iznenađena! U šoku! Isprepadana u stvari... I od tada se nisam smirila. Prvo sam bila ljuta što mi niko nije rekao ni pre “Farme” da je Nikolija u drugom stanju. Ali ona je videla da se meni ulazi u “Farmu” i nije htela to da mi pokvari, jer da mi je rekla, verovatno ne bih ni ušla - kaže Vesna, koja je izjavila da bi volela da dobije unuka, ali je srećna što Nikolija nosi ćerku.

- Ipak je devojčica - devojčica! Moja ćerka je brižna i dobro je dete, pazi na svoju majku. Takva će, verujem, biti i moja unuka biti prema Nikoliji. Istina je da volim dečake. Verovatno zato što sam ja kao neki hajduk. Trebalo je da rodim nekoliko sinova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Buduća baka Vesna Zmijanac: Nikolija voli kad je majka mazi

Izvor: Story, 26.Maj.2016, 11:05

Popularna pevačica otkriva koliko je srećna i uzbuđena zbog toga što će uskoro dobiti prvo unuče, kao i kako se njena ćerka Nikolija ponaša u trudnoći.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.