EKSKLUZIVNI SNIMCI Evo šta Vlado Georgiev radi na plaži!

Izvor: Blic, 28.Jul.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNI SNIMCI Evo šta Vlado Georgiev radi na plaži!

Poznati kantautor Vlado Georgiev, iskoristio je pauzu od profesionalnih obaveza da sa trudnom devojkom Milicom Samardžijom poseti Herceg Novi.

Vlado je u rodni grad stigao danas, a paparaco "Blica" uspeo je da ga fotografiše u društvu prijatelja u pevačevom omiljenom kafiću.

Vidno raspoložen, Vlado je uživao sa prijateljima na jarkom julskom suncu, dok buduća mama Milica, nije bila sa Vladom kada smo ga fotografisali.

U jednom trenutku, Vlado je izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz kafića kako bi u miru, na ležaljci i sa cigaretom u ruci, razgovarao telefonom.

Inače, popularni kantautor zakazao je nastup za 31. jul u Top Hilu, najvećoj crnogorskoj diskoteci na otvorenom, gde je folk diva Ceca ražnatović nedavno održala nastup za pamćenje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNI PAPARACO Evo šta Vlado Georgiev radi na plaži!

Izvor: Blic, 28.Jul.2016

Poznati kantautor Vlado Georgiev, iskoristio je pauzu od profesionalnih obaveza da sa trudnom devojkom Milicom Samardžijom poseti Herceg Novi...Vlado je u rodni grad stigao danas, a paparaco "Blica" uspeo je da ga fotografiše u društvu prijatelja u pevačevom omiljenom kafiću...Vidno raspoložen,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.