Džoni Dep mekog srca: Glumac na setu spasio šišmiša!

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep mekog srca: Glumac na setu spasio šišmiša!

Holivudski glumac u Australiji snima peti nastavak filma "Pirati sa Kariba", a na setu je, kažu kolege, našao neobičnog prijatelja.

- Kad je naišao na povređenog šišmiša blizu lokacije na kojoj smo snimali, potpuno se raznežio i nije hteo da ga ostavi samog. Zvao je veterinare koji su mu pružili pomoć - rekla je filmska ekipa.

Džoni Dep (51) šišmišu je dao ime po gusaru Džeku Sparou, kojeg glumi u "Piratima s Kariba".

Glumac obožava životinje, ima dva psa, terijere Pistola i Booa, zbog kojih mu sada preti deset godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džoniju Depu preti do deset godina zatvora!

Izvor: Story, 27.Maj.2015

Zvezda filma Pirata sa Kariba je svoje terijere Pistola i Booa doveo u Australiju gde snima nastavak pomenutog filma, bez odgovarajućih dozvola za pse..Džoni Dep, foto: Profimedia..Australijske vlasti upozorile su nedavno glumca Džonija Depa da mora svoje pse da odvede iz zemlje, jer je prekršio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.