Džekija Čena počelo da smara snimanje akcionih scena, evo u čemu je problem

Izvor: 24sata, 15.Avg.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džekija Čena počelo da smara snimanje akcionih scena, evo u čemu je problem

Veteran akcionih filmova Džeki Čen rekao je da snimanje kaskaderskih scena "više nije kao što je nekad bilo".

- Sledećeg jutra shvatiš 'auu, o, to boli - rekao je Čen.

Hongkongoški glumac ranije ove godine proslavio je  60.rođendan.

- Telo mi sada kaže da usporim za 30 odsto i verovatno za dve godine biće još 20, a onda 50 odsto. Tako, sve sporije i sporije... a onda ću reći svetu da prestajem da snimam akciju - rekao je Čen.

U filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << iz 2012. "Chinese Zodiac", za koji je rekao da je njegov poslednji "veliki" akcioni film", Čen akrobatski glumi ljudski torpedo na točkovima, tuče se u vazduhu i na zemlji, i izvodi fizičku komediju.

- To nisu specijalni efekti, to nije "Iron man", to nije "Spider Man" - to je pravi Džeki Čen - rekao je on.

Za naredne projekte je rekao da će malo a pričekaju...

 -Polako...Sve više ću puštati ljude da rade umesto mene - rekao je Čen i dodao da će da radi samo krupne kadrove u akcionim scenama.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Nije lako biti Džeki Čen

Izvor: B92, 15.Avg.2014

Veteran akcionih filmova Džeki Čen rekao je da snimanje kaskaderskih scena "više nije kao što je nekad bilo" pošto više ne moze tako lako da pada i ustaje..."Sledećeg jutra shvatiš 'auu, o, to boli,", rekao je Čen. Hongkongoški glumac ranije ove godine napunio je 60 godina..."Telo mi sada kaže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.