Izvor: Njuz.net, 21.Avg.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država odlučila da zlatne vaterpoliste nagradi letom do Beograda od svega 32 sata

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 21. avgust 2016, (Njuz) – Najveći uspeh srpskih vaterpolista po svemu sudeći neće ostati bez nagrade, a jedna od prvih koju će naši delfini dobiti je povratak do Beograda preko četiri vezana leta, koji će trajati 32 sata, što je za čitavih 60 minuta kraće od dužine leta do Rija.
Kako saznaje Njuz, prvobitno je planirano da se vaterpolisti vrate istim putem kojim su došli, lou kost letom preko Dubaija, ali je osvajanje zlatne medalje nateralo ljude iz ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sporta da probaju da nađu neke kraće letove.
– U ovo doba godina nije lako bukirati lok kost od danas za sutra, ali srećom, uspeli smo da na nekoliko sajtova nađemo neke povoljne letove. Jedna grupa vaterpolista će leteti iz Rija do Buenos Airesa, odakle lete za London, pa za Moskvu, a iz Moskve imaju direktan let do Beograda. Drugoj grupi smo uspeli da obezbedimo lou kost let preko Meksiko Sitija, Madrida, Frankfurta do Beograda – kaže naš izvor iz Vlade Srbije koji je tražio da ostane anoniman. On navodi da su većinu vaterpolista uspeli da smeste na ova dva leta i da je višak bio jedino Andrija Prlainović.
– Srećom na kraju smo i njemu uspeli da nađemo kartu i on će imati povezane letove preko San Franciska, Tokija, Šangaja, Islamabada, Abu Dabija do Beograda, tako da će on stići u prestonicu malkice kasnije, negde između srede i četvrtka. Jako nam je žao zbog toga, pogotovu što tada na aerodromu neće biti nijednog novinara, pa neće moći da da bilo kakvu izjavu po sletanju – kaže naš sagovornik.
On napominje da je država jako zahvalna vaterpolistima, jer je njihova zlatna medalja dokaz da država treba da nastavi da ne ulaže novac u ovaj sport.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.