Dragana Mićalović slavila rođendan bez Marka Đokovića

Izvor: S media, 05.Mar.2011, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mićalović slavila rođendan bez Marka Đokovića

Dragana, mlađa sestra Slobode Mićalović, juče je proslavila svoj dvadeseti rođendan. Kako smo saznali od mlade glumice, nije bilo velikog slavlja.

- Nisam planirala da slavim rođendan jer je trebalo da imam snimanje taj dan. U pitanju je serija koju režira Zdravko Šotra i na kojoj radim od novembra.

- Imali smo pauzu par meseci i juče je trebalo da nastavimo snimanje, koje je na kraju otkazano zbog nevremena. Tako da sam neplanirano otišla sa mamom i tatom na ručak, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a uveče se par drugarica okupilo kod mene kući. Kasnije su došle i moje sestre.

Nas je, naravno, interesovalo, da li je i njen dečko Marko Đoković, mlađi Novakov brat, bio na porodičnom okupljanju.

- Marko nije bio tu, on tek danas treba da doputuje iz Dubaija, gde je prošle nedelje igrao turnir, rekla nam je Dragana.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragana Mićalović proslavila rođendan bez Marka Đokovića

Izvor: Svet, 05.Mar.2011

Dragana, mlađa sestra Slobode Mićalović, juče je proslavila svoj dvadeseti rođendan. "Nisam planirala da slavim rođendan jer je trebalo da imam snimanje taj dan. U pitanju je serija koju režira Zdravko Šotra i na kojoj radim od novembra. Imali smo pauzu par meseci i juče je trebalo da nastavimo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.