Dobiće unuka za rođendan!

Izvor: Mondo, 15.Mar.2017, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobiće unuka za rođendan!

Dragan Džajić o trudnoći svoje ćerke.

Fudbalska legenda Dragan Džajić priprema se za ulogu dede, a za domaću štampu je rekao da se oseća kao da se "juče" pripremao za ulogu oca. Njegova starija ćerka Sanja (27) rodiće sina, najverovatnije na očev rođendan. Ona se nedavno i verila sa Vladimirom Vranješom, sa kojim je nekoliko godina u vezi.

"Ona je najpre rekla majci, pa tek onda meni. Kada sam saznao, bio sam zamišljen, najpre sam mislio da ni ja neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imati decu, pa nisam znao kako ću doživeti da završe školu, a sada ću biti deda," rekao je on za "Story".

"Ćerkama Sanji i Dragani ukazao sam na prave prioritete u životu, savesne su i odgovorne devojke. Bićemo blizu i moći ćemo često da se viđamo, ali zna se ko su roditelji, a ko baba i deda. Nikad ne bih naredio da dođu tad i tad, toliko i toliko… Ne smem da preterujem, da ga ne razmazim, da ne bude kao ljubi te deda, pa sve može. Sve treba da ide prirodnim tokom," rekao je on.

Pogledajte MONDO TV prilog sa budućom tetkom, Draganom Džajić!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.