Dizni dobija Trampa koji priča u robotskoj verziji

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizni dobija Trampa koji priča u robotskoj verziji

Kompanija "Dizni" je potvrdila da će se u "Dvorani predsednika" u zabavnom parku "Svet Volta Diznija" na Floridi nalaziti "animatronična verzija predsednika (SAD) Donalda Trampa koja će pričati".

Navodi se da je ova kompanija time odbacila navode da Trampova figura neće pričati u tom šou programu u kojem će se naći figure svih američkih predsednika.

Jedan od direktora "Diznijevih parkova" Tomas Smit napisao je u blogu da kompanija radi zajedno sa Belom kućom na rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje Trampova figura treba da izgovara i već je sa šefom Bele kuće zakazano snimanje.

AP navodi da je ova atrakcija "Sveta Volta Diznija" privremeno zatvorena u januaru ove godine kako bi tamo bila dodata Trampova figura. Smit je najavio da će ona ponovo biti otvorena kasnije tokom ove godine.

Na internetu je u januaru pokrenuta peticija sa ciljem da se "Dizni" natera da animatronični Tramp ostane nema figura.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dizni dobija Trampa koji priča u robotskoj verziji

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2017

Kompanija "Dizni" je potvrdila da će se u "Dvorani predsednika" u zabavnom parku "Svet Volta Diznija" na Floridi nalaziti "animatronična verzija predsednika Donalda Trampa koja će pričati"...Navodi se da je ova kompanija time odbacila navode da Trampova figura neće pričati u tom šou programu u...

Nastavak na Vesti-online.com...

"Diznijev svet" imaće robotsku verziju Trampa koji priča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2017, 11:04

Kompanija "Dizni" je potvrdila da će se u "Dvorani predsednika" u zabavnom parku "Svet Volta Diznija" na Floridi nalaziti "animatronična verzija predsednika (SAD) Donalda Trampa koja će pričati", prenosi AP...Navodi se da je ova kompanija time odbacila navode da Trampova figura neće pričati u tom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.