Dete jedva čeka da napuni 12 godina pa da mu bude dozvoljeno da gleda „Srećne ljude“

Izvor: Njuz.net, 01.Sep.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete jedva čeka da napuni 12 godina pa da mu bude dozvoljeno da gleda „Srećne ljude“

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

ČAČAK, 1. septembar 2014, (Njuz) – Jedanaestogodišnji Miloš Lazić iz Čačka priznaje da jedva čeka svoj dvanaesti rođendan kako bi, zajedno sa porodicom, mogao da prati popularnu televizijsku seriju “Srećni ljudi”.
Radnja ove serije nije prilagođena deci njegovog uzrasta, a Miloševi roditelji striktno poštuju preporuke emitera koje se tiču ovog pitanja.
- Svake večeri porodica se okupi kako bi gledala “Srećne ljude”, a mene pošalju u drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sobu – priča Miloš – Uvek mi govore da taj program nije za malu decu. Tata mi je rekao da moram da se strpim, da malo porastem i napunim dvanaest godina pa ću zajedno sa njima moći da uživam u avanturama porodice Golubović – kaže on i priznaje da zavidi svom, tri godine starijem, bratu koji je već dva puta odgledao “Srećne ljude”, a jednom čak i “Bolji život”.
Milošev otac Jovan tvrdi da na ovaj način vodi računa o pravilnom razvoju svog deteta i da zbog toga poštuje preporuke emitera o prilagođenosti programa njegovom uzrastu.
- Dvanaesti rođendan je veliki dan u životu svakog deteta i predstavlja svojevrstan ulazak u svet odraslih. Od tog momenta ono stiče pravo da, kao punopravan član porodice, ostane pored televizora i gleda serije za koje je scenario napisao Siniša Pavić. Po mojim proračunima novo emitovanje ove serije se poklapa sa njegovim dvanaestim rođendanom, a ukoliko se to, nekim čudom, ne desi skinuću mu sve epizode sa interneta i odgledati ih zajedno sa njim – obećava Lazić senior.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.