Desilo se i to: Holivudska glumica otišla na žurku potpuno gola

Izvor: Blic, 23.Jul.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desilo se i to: Holivudska glumica otišla na žurku potpuno gola

Za mnoge slavne glumice u poslednje vreme bi se jedva moglo reći da su obučene kad došetaju na crveni tepih, a Maitland Vord, zvezda serije "Boy Meets World", rešila je da ode do kraja.

Maitland je za privatnu Comic-Con žurku u San Dijegu rešila da "obuče" specijalni kostim - pozirala je gola bodi art umetniku Lućijanu Paesaniju, koji je njeno telo prekrio bojom tako da je izgledala kao da nosi triko.

- Došla sam kao obična devojka, a sad sam superheroj - napisala je glumica, kojoj nije bilo neprijatno da fotografi isprate ceo proces oslikavanja njenog tela. Više Matildinih fotografija sličnog sadržaja pogledajte OVDE ili na sajtu 24 sata.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.