Izvor: Njuz.net, 27.Apr.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokratska stranka na Trgu republike održala promociju svojih najboljih fraza

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 26. april 2015, (Njuz) – Demokratska stranka predstavila je juče na velikoj promociji na Trgu rebublike monografiju sačinjenu od najboljih i najčešće upotrebljavanih fraza iz bogate istorije te stranke.
Demokrate su tokom gotovo dvosatnog predstavljanja monografije pročitale veliki broj poznatih i građanima omiljenih fraza kao što su „Naša je obaveza da promenimo vlast“, „Svi smo taoci kriminalaca, neznalica i šarlatana“, „Hoćemo dogovor sa građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Srbije“ i „Više nemamo prava na greške“.
Fraze su, osim voditelja promocije Branislava Lečića, govorili i Dušan Petrović, Zoran Živković, pobednica u besedništvu Vanja Kovač, ali i predsednik DS-a i domaćin događaja Bojan Pajtić.
– Danas smo se okupili ovde, u srcu prestonice, da pokažemo koliko nad ima i da pokažemo da nećemo ćutati! Nećemo prestati da govorimo naše fraze, ma koliko neki ne žele da ih čuju! To što ne žele da ih čuju samo znači da ih boli istina, a to je da Demokratska stranka ima najbolje fraze! – poručio je Pajtić i dodao da fraze DS-a ne pripadaju samo toj stranci već i svim građanima Srbije, „pa čak i onima koji više vole floskule“.
Na promociji je bio prisutan i veliki broj poštovalaca frazeologije Demokratske stranke koji su transparentima podsetili na takozvane transparent fraze poput „Gotov je!“ i sličnih.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.