Izvor: Njuz.net, 24.Jul.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak se pohvalio drugarima da je na moru naučio da pravi selfi

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 24. jul 2015, (Njuz) – Osmogodišnji Bojan Dragić pohvalio se juče drugarima iz zgrade da je tokom boravka na moru uspeo da nauči kako se pravi selfi. Da bi im dokazao šta je naučio Bojan im je, ne samo pokazao nekoliko selfija koje je napravio na plaži tokom poslednjeg dana odmora, već je i pred njima napravio jedan uspešan selfi.
U izjavi za Njuz Bojan je ispričao da su njegovi roditelji od prvog dana odmora dali sve od sebe da ga nauče kako da napravi dobar selfi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << /> – Neki moji drugovi iz škole već znaju da naprave selfi pa sam rešio da ove godine i ja naučim. Mama i tata su mi rekli da se pravljenje selfija najlakše uči na moru i jedva sam čekao da krenemo na letovanje. U početku mi nije išlo baš sjajno, uvek je neko od njih dvoje morao da mi namešta ruku da bih uhvatio dobar kadar, ali tokom poslednja dva dana su me opušteno puštali samog da pravim selfije – rekao je ovaj osmogodišnjak.
Njegov otac Dragan rekao je da je bio veoma uzbuđen kada je Bojan uspeo da napravi svoj prvi selfi.
– Osećaj je bio neverovatan. Sada ne moram da brinem da li će umeti da napravi selfi kada ode sa školom na rekreativnu nastavu ili ekskurziju. Pažljivo me je slušao, savladao je strah, opustio se, pravilno je disao i uspeh nije izostao – izjavio je Dragan. On je dodao da je presrećan zbog toga što njegov sin više neće morati na Fejsbuk da stavlja samo slike svojih stopala na plaži. -Ako bog da sledeće godine će na moru naučiti i kako da se čekira sa svake plaže ili iz svakog restorana – istakao je ponosni otac.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.