Danijela Vranić: Oporavak na planini

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Vranić: Oporavak na planini

Danijela Vranić se oporavlja na planini Povlen nadomak njenog rodnog grada Valjeva nakon saobraćajne nesreće koju je doživela dok se vraćala iz noćnog provoda, u kojoj joj je napukla ključna kost.

- Evo me na čistom vazduhu na Povlenu. Najlepše mi je u vikendici, gde imam svoj mir. Imam bolove, ali uz adekvatnu terapiju, oni su manji. Ovde ne trpim pritisak medija i drugara koji se interesuju kako sam jer se skoro i ne javljam na telefon. Pogledam ga nekoliko puta dnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to je sve - rekla je Danijela za „Blic“.

Sa druge strane, inspektori od početka sumnjaju u Danijeline navode o saobraćajki, jer ona na saslušanju nije mogla da se seti ni gde se nesreća tačno dogodila i nije mogla da opiše vozilo koje je naletelo na nju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Danijela Vranić se oporavlja na planini!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015

Evo me na čistom vazduhu na Povlenu. Najlepše mi je u vikendici, gde imam svoj mir. Imam bolove, ali uz adekvatnu terapiju, oni su manji, kaže pevačica..Danijela Vranić se oporavlja na planini Povlen nadomak njenog rodnog grada Valjeva nakon saobraćajne nesreće koju je doživela dok se vraćala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.