Dame sa estrade za 200 evra na sat!!!

Izvor: S media, 11.Feb.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame sa estrade za 200 evra na sat!!!

Umorni ste od vaše supruge? Želite da budete viđeni u društvu slavnih? Ili jednostavno, želite da unajmite estradnu zvezdu koja vas očarava?

Upoznavanje, druženje, intimna večera, a možda i mnogo više – od vas zavisi (!?) Naše je samo da posredujemo u vašem kontaktu sa poznatom ličnošću koju vi izaberete – slogan je agencije “Poznate” koja uoči Dana zaljubljenih “običnim smrtnicima” nudi posebnu uslugu “upoznavanje” sa 18 poznatih dama iz sveta sporta, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << umetnosti i medija!

- One su lepe, zgodne, inteligentne, šarmantne, zanosne, jednom rečju – one su POZNATE! Da li vam je želja da provedete Dan zaljubljenih u društvu lepotica koje svakoga dana možete videti na televiziji? Pevačice, glumice, voditeljke, sportistkinje, sve one su članice kluba “Poznate”! Neke od najvećih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije su upravo članice našeg kluba. 18 zvezda domaće estrade je raspoloženo i spremno za druženje upravo sa vama! istaknuto je na ovom portalu koji se veoma otvoreno bavi poslovnom pratnjom, jer kako drugačije možemo ovo da nazovemo?

U svetlu nedavnog hapšenja poznatog estradnog menadžera Duška Banjca, ovaj oglas bode oči, pogotovo deo koji se tiče “zvezda domaće estrade”. A “specijalna ponuda” za Dan zaljubljenih je:

60minuta* – 200 evra

(Provedite 1 sat u društvu izabrane poznate ličnosti. Iskoristite priliku da popijete piće ili dva, ručate ili prošetate sa nekom od estradnih zvezda)

Veče* – 500 evra

(Ponuda za druženje od 20:00h do 00:00h. Iskoristite priliku da prijateljima predstavite vašu novu prijateljicu, pogledajte film, povedite je na koktel ili prijem)

Vikend* - 1000 evra

(Odletite u toplije krajeve, i iskoristite dva dana za opuštanje i odmaranje u nekom od mondenskih letovališta)

Oglasi ima i posebnu napomenu “Cena važi samo za usluge posredovanja naše agencije. Cena za unajmljivanje poznate ličnosti je individualna i po dogovoru” Što znači da je “durženje” s poznatim cicama više nego papreno…

Inače, posetioci ovog portala i eventualno zainteresovani klijenti imaju mogućnost da postanu i VIP članovi:

Vrste članstva su: Platinum – 10.000,00 evra, Gold - 5.000,00 evra i Silver – 1.000,00 evra.

Platinum kartica pruža klijentima neograničenu mogućnost kontakta sa članicama kluba, vip tretman na žurkama koje organizuju jednom mesečno, neograničena mogućnost korišćenja prostorija kluba (sportski tereni, velnes centar, klub). Besplatne karte za nastupe poznatih ličnosti, pristup ”bekstejdžu” kao i pozivnice za privatne žurke nakon koncerata.

Gold kartica omogućava korišćenje prostorija kluba u dogovorenim terminima, prisustvovanje žurkama i koktelima, dok Silver kartica je obavezna ukoliko planirate da pristupite klubu “Poznate”, i ne pruža nikakve dodatne pogodnosti, osim mogućnosti da uz doplatu steknete mogućnost za druženje sa nekom od devojaka.

Šta reći?

Ne sumnjamo da će domaći tabloidi krenuti u istragu kojih je to 18 “poznatih dama” članica agencije “Poznate”….

Prostitucija na estradi!!!

Otkako se pročula vest da je Duško Banjac, menadžer Katarine Ostojić Kaje, uhapšen zbog osnovane sumnje da se bavio podvođenjem, estrada, manekeni i lica sa TV ekrana u strahu su da se njihovo ime i slika ne pomenu u medijima.

- Od juče ujutru, kada su videli priču o hapšenju u vašim novinama, svi njegovi prijatelji i ljudi koji su radili za njega su u strahu od toga da se njihovo ime ne pomene u kontekstu osoba sa kojima je Banjac sarađivao. Priča se da je dosta estradnjaka, manekena i manekenki, posebno iz jedne poznate modne agencije, radilo za njega, pa i logično da će odjednom da se povuku i zamisle da li će se otkriti da su i oni u celoj priči. Među onima za koje se priča da su se prostituisali a koji su upali u paniku nalaze se jedna razvedena plavokosa folk pevačica, kao i jedna njena udata smeđokosa koleginica iz pop branše - rekao je za Alo! dobro obavešten izvor i dodao da su u najvećoj frci oni koji su se samo družili sa njim ili upoznali preko Kaje.

N. Grujić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

ŠOKANTNO: Dame sa estrade za 200 evra na sat!!!

Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2011, 15:53

Umorni ste od vaše supruge? Želite da budete viđeni u društvu slavnih? Ili jednostavno, želite da unajmite estradnu zvezdu koja vas očarava? Upoznavanje, druženje, intimna večera, a možda i mnogo više – od vas zavisi (!?) Naše je samo da posredujemo u vašem kontaktu sa poznatom ličnošću...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.