Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najveća transformacija ove godine? Poznati glumac drastično smršao i izgleda NEPREPOZNATLJIVO

Poznato je da su glumci zarad uloge spremni sve da urade, ali izgleda da je američka zvezda Džona Hil prevazišao sva očekivanja.

Jonah hill is weight loss goals.. bruuuh 😵 pic.twitter.com/KSDMwRGYMt

Nakon što se za rolu u filmu "War dogs" drastično ugojio, odlučio je da mora da se vrati dobrom izgledu, ali tako brzu transformaciju niko nije očekivao.

Who is Jonah Hill's trainer ?? I just want to talk pic.twitter.com/WObOELsEGk

Fanovi širom sveta su pozdravili njegovu odluku i posvećenost pa sem što je izgubio više od 20 kilograma, Džona je oblikovao i mišiće i opet deluje primamljivo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZJEDA GA TEŠKA BOLEST? Niko ne zna šta mu je, miljenik žena drastično smršao - neprepoznatljiv

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017

Svi su zabrinuti za njegovo zdravlje...Postoji neko nepisano pravilo da su holivudski glumci zarad dobre uloge spremni da urade sve...BAŠ JE FENSI, OBRIJALA MU POLA GLAVE: Evo KAKVU frizuru SADA ima Sekin Jakov! Šmeker! (FOTO)..Neki slučajevi su toliko ekstremni da idu čak dotle da sebi ugroze...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.