DA SE NAJEŽIŠ: Ovako izgleda kad vas proguta anakonda (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Ovako izgleda kad vas proguta anakonda (VIDEO)

- Poslednje što sam video bila su njena otvorena usta. Tad se sve zacrnelo. Obmotala me je i osetio sam kako mi odelo puca i kao da mi neko čupa ruke. Bilo je jednostavno stravično - rekao je reditelj iz Amerike kojeg je progutala zmija

Snimak kako anakonda guta reditelja iz Amerike Pola Rozalija, emitovan je na kanalu Diskaveri. Emisija pod nazivom “Eaten Alive”, koju je i sam Rozali pre oko mesec dana pompezno najavljivao nije ispunila očekivanja publike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Naime, anakonda duga 5,4 metra progutala je samo glavu dobro zaštićenog Rozalija, koji je bio obučen u specijalno zaštitno odelo.

- Poslednje što sam video bila su njena otvorena usta. Tad se sve zacrnelo. Obmotala me je i osetio sam kako mi odelo puca i kao da mi neko čupa ruke. Bilo je jednostavno stravično – rekao je Rozali.

On je u tom trenutku pozvao u pomoć članove svog tima, koji su ga oslobodili. Ipak, gledaoci su nakon emisije jasno stavili do znanja da su razočarani.

- Nadam se da je Pol srećan iako je razočarao celu naciju. Kakav gubitak vremena. Ne možeš emisiju da nazoveš “Živ pojeden” i onda da ne dopustiš da te zmija pojede – neki su od komentara na društvenim mrežama.

S druge strane, reditelj je izjavio da je pristao na ovu rizičnu avanturu kako bi skupio novac za spasavanje zmijskih staništa u Južnoj Americi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(FOTO I VIDEO) ON JE OBMANUO SVET: Nije ga pojela anakonda, progutala mu samo glavu!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2014

Poslednje što sam vidro bila su njena razjapljena usta. Tad se sve zacrnilo. Onda me omotala i osetio sam kako odelo puca, prisetio se Rozoli..Pol Rozoli je pre mesec najavio kako će dopustiti da ga proguta anakonda te da će sve snimiti. Međutim, dugo očekivana emisija koje je danima pompezno najavljivana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.