Izvor: Njuz.net, 30.Mar.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo: Ime Aleksandra Vučića se ukazalo na sedam naslovnih strana novina!

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 30. mart 2017, (Njuz) – Brojni čitaoci dnevnih novina u Srbiji jutros su prisustvovali pravom čudu. Naime, prema rečima građana koji su od rane zore zvali našu redakciju, na čak 7 naslovnih strana dnevnih listova preko cele strane se pojavila reklama sa Vučićevim imenom.

Urednici ovih novina tvrde kako su bili zaprepašćeni fenomenom kojem su prisustvovali čim su novine pristigle iz štamparije.
– Sinoć smo regularno poslali prelom u štampu, a kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << su nam jutros novine stigle iz štamparije, bili smo zapanjeni. Pokušali smo da uklonimo naslovnice sa par novina, ali Vučićevo ime se ukazivalo iznova i iznova na svakom sledećem primerku, dok nismo shvatili da je ceo tiraž bio prekriven njegovom reklamom. Jedan od kolega je pokušao da sastruže Vučićevo ime sa naslovnice, ali je momentalno dobio otkaz, što je dokaz da je u pitanju Božije delo i da će kazna stići svakoga ko posumnja u ovo čudo – tvrdi glavni i odgovorni urednik Blica Predrag Mihailović.
Iako se Vučićevo ime ukazalo na naslovnicama Blica, Kurira, Alo-a, Politike, Večernjih novosti, Srpskog Telegrafa i Dnevnika, prema rečima urednika Informera Dragana J. Vučičeviča, ono se ipak nije pojavilo na naslovnoj strani ovog lista.
– Jutros me je zvao kolega iz jednih novina i pitao da li se i kod mene ukazao Vučić, na šta sam se samo nasmejao i rekao mu da se to kod nas događa svaki dan. Međutim, kada mi je poslao jedan primerak, shvatio sam da se radi o retkom fenomenu jer se jedino na Informeru nije pojavilo Vučićevo ime. Ljudi moji, to je čudo! – rekao je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević i dodao kako će se narednih 10 dana moliti Bogu za oprost ako je negde zgrešio, čim prođe izborna tišina.
Iz SPC su potvrdili da je čudo autentično jer su primetili da je zbog naslovne strane zaplakala i ikonica koju Kurir poklanja uz svoj list.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.