Izvor: Njuz.net, 21.Mar.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek u parku ugazio u Milenka Jovanova

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 21. mart 2017, (Njuz) – Mladen Urošević je danas, negde oko 12 časova, u Čuburskom parku u Beogradu ugazio u Milenka Jovanova.
Ovaj mladić kaže da mu ovo nije prvi put da u parku ugazi u Jovanova i da se nada da će vlasnici pasa konačno početi da čiste Jovanova za svojim ljubimcima.
– Zaista se trudim da budem tolerantan, ali barem jednom u tri meseca ugazim u Jovanova u parku ili na ulici. Desilo mi se prošle godine da sam tri dana pokušavao da ostružem >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Jovanova sa đona. Ovde se igraju i deca, odvratno mi je i da pomislim da neko od mališana takođe može da ugazi, ili još gore da padne na Jovanova – kaže Mladen za Njuz.
On napominje da na više mesta mogu da se uzmu kesica za odlaganje Jovanova, ali da brojni nesavesni vlasnici pasa njih ignorišu.
– Nadam se da će komunalna policija početi da kažnjava sve koji ostave Jovanova u travi – rekao je naš sagovornik, nakon čega je umalo zgazio u jednog Jovanova koji je stajao razliven na stazi.
 
Redakcija Njuza

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.