Ćerka Vitni Hjuston u veštačkoj komi, lekari se bore za njen život!

Izvor: Press, 01.Feb.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Vitni Hjuston u veštačkoj komi, lekari se bore za njen život!

Ćerka Vitni Hjuston i Bobi Brauna, Bobi Kristina Braun (21) pronađena je juče u svojoj kući u kadi punoj vode bez znakova života. Nju je pronašao njen suprug Nik Gordon i pružio je prvu pomoć dok nije stigla policija i Hitna pomoć.
Bobi Kristina je stavljena u veštačku komu pošto su lekari primetili otok na mozgu. Ona se nalazi na intenzivnoj nezi, a Nik, koji ju je pronašao, rekao je: "Ne znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << šta se desilo, ne znamo zašto nije davala znakove života", rekao je Gordon.
Njen otac Kris Braun tvrdi da njegova ćerka nije imala problema sa drogom. "Krisi se ne drogira, nije pila ili se drogirila i ostavila je cigarete", rekao je njen otac. Policija još istražuje šta se desilo u domu Bobi Kristine i Nika Gordona.

Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi pre tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini, pronađena je u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svesti i utopljena u vodu. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka Vitni Hjuston pronađena u svom domu na ivici smrti! Lekari se bore za njen život!

Izvor: Svet plus, 01.Feb.2015

Ćerka Vitni Hjuston, Bobi Kristina Braun pronađena je u svom domu na ivici smrti. Nju je u kadi prepunoj vode pronašao njen suprug Nik Gordon koji joj je na licu mesta ukazao prvu pomoć, dok hitna pomoć nije došla.

Nastavak na Svet plus...

Ćerka Vitni Hjuston i dalje kritično, lekari se bore za njen život!

Izvor: Story, 01.Feb.2015

Bobi Kristina Braun, koja se veoma teško bori sve ove godine sa iznenadnom smrću majke, nalazi se na intenzivnoj nezi, a suprug Nik ju je pronašao u kadi punoj vode bez znakova života..Bobi Kristina Braun, foto: Profimedia..Ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna u kritičnom je stanju i trenutno se...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.