Ćerka Dina Dvornika: Ja sam glupa narkomanka, od gluposti zarađujem za život

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Dina Dvornika: Ja sam glupa narkomanka, od gluposti zarađujem za život

Ela Dvornik navikla je na negativne komentare na račun svojih životnih odluka, a ovog puta je odlučila da odgovori na prilično sarkastičan način.

Ela je na Instagramu objavila nekoliko fotografija koje je potpisala kao "alien look". Ćerka Dina Dvornika sada nosi zalizanu kosa i jaku šminku upotpunjenu  posebnim sočivima.

A photo posted by Travel snob (@elladvornik) on Feb 25, 2015 at 5:15pm PST

Dobar deo komentara na sliku je bio negativan, a ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << im je u svom stilu odgovorila:

- Ne kapiram što se svi bune zbog mog izgleda i mišljenja, pa ja sam glupa narkomanka...zarađujem od gluposti za život... kog boli briga za moje mišljenje - napisala je Ela na Fejsbuku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ela Dvornik: Ja sam glupa narkomanka, zaradjujem od gluposti za život

Izvor: Svet, 27.Feb.2015

Ćerka Dina Dvornika, Ela navikla je na negativne komentare na račun svojih životnih odluka, a ovog puta je odlučila da odgovori na prilično sarkastičan način.. Ela je na Instagramu objavila nekoliko fotografija koje je potpisala kao “alien look”. Ona sada nosi zalizanu kosa i jaku šminku...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.