Brus Springstin patio od teške depresije i pomišljao na samoubistvo

Izvor: Blic, 25.Jul.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Springstin patio od teške depresije i pomišljao na samoubistvo

Dejv Marš, prijatelj i biograf Brusa Springstina obelodanio je da je muzička zvezda tokom 80-ih patila od teške depresije, kao i da se borio sa suicidalnim mislima.

- Razmišljao je o samoubistvu. Depresija sama po sebi nije bila tako šokantna. U to vreme mu je karijera bila u usponu i ljudi su mu se ulizivali dan i noć, zbog čega se kod njega probudio konflikt sa samim sobom i preispitivanje o tome koliko on zaista vredi - naveo je Marš u članku objavljenom u "Njujorkeru".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pevač je i sam nedavno nagovestio da se borio sa depresivnim stanjima i to u vreme kada je 1982. izdao album "Nebraska".

- Moji problemi nisu bili tako očigledni, kao što je na primer droga. Bili su drugačiji, tiši, problematični, ali tiši - kazao je Springstin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brus Springstin patio od depresije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2012

LOS ANĐELES -..Teška borba sa depresijom krila se iza nastupa nabijenih energijom američkog rokera Brusa Springstina koji u intervjuu za nedeljnik Njujorker otkriva da se tokom 80-ih godina lečio od te bolesti...Springstin, koji ima običaj da zaređa koncerte duge i po četiri sata, kazao je da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Brus Springstin patio od depresije

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2012, 01:13

Teška borba sa depresijom krila se iza nastupa nabijenih energijom američkog rokera Brusa Springstina koji u intervjuu za nedeljnik "Njujorker" otkriva da se tokom 80-ih godina lečio od te bolesti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.