Brano Mićunović: Pravim malu svadbu, samo 500 zvanica

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brano Mićunović: Pravim malu svadbu, samo 500 zvanica

Moćni Crnogorac uzbuđeniji je nego ikada do sada jer večeras zvanično predaje ruku svoje mezimice Andree zetu Milošu Kustudiću.

Provod: Brano sa sinom, potencijalnom snajkom i ćerkom u noćnom klubu

 - Bogu hvala što sam doživeo da udam ćerku, ali mi se ne sviđa fama koju dižete. Pozvao sam samo familiju i najuži krug prijatelja, kao što je uradila i familija mog zeta Miloša. Kad budem ženio sina, bože zdravlja, napraviću četiri puta veću svadbu - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Brano Mićunović za „Blic“.

Žarko Radulović, direktor hotela „Splendid“ u kojem će se održati svadba na koju dolaze crnogorski i srpski političari, pevači, sportisti i biznismeni, otkriva da Mićunovići imaju 300 zvanica, dok će sa mladoženjine strane biti 200 gostiju. Kao veliki Branov prijatelj, Radulović ističe da je Brano ponosan otac dvoje čestite dece, kao i da su mladenci skromni, te da nisu imali nikakve posebne zahteve što se tiče organizacije ceremonije.

- Ovo danas će biti skromna svadba na kojoj se venčava dvoje mladih lepo vaspitanih, vrednih i fakultetski obrazovanih ljudi. Andrea je diplomirala na Kipru i radi kao ekonomista u Podgorici, a Miloš je posle završenih studija u Kotoru otvorio firmu u Nikšiću - rekao je Radulović.

Zanimljivo je da se u isto vreme sa veseljem Mićunovića u hotelu „Splendid“ održava i svadba albanskog tajkuna, ali direktor hotela objašnjava da se gosti neće ni sresti.

- Albanska svadba će biti tri puta skuplja i glamuroznija - kaže on.

Za sina svadba od 2.000 gostiju

Za razliku od sestre Andree, čija se veridba tri dana slavila u porodičnoj kući Mićunovića u Moštanici kod Nikšića, Branov sin Đorđe krajem januara u intimnoj atmosferi verio je svoju devojku Zoranu Mandić iz Budve.

Zorana se gotovo odrekla manekenske karijere u Italiji zbog ljubavi. Želela je da bude uz Đorđa u Podgorici. Važi za jednu od najlepših i najzgodnijih mladih Crnogorki koja potiče iz dobre gradske porodice. Inače, Branovi ćerka i sin su privrženi jedno drugom i često izlaze zajedno u društvu partnera. Đorđe veoma voli i poštuje budućeg zeta.

Estrada među gostima

U „Splendid“ još od juče ujutru stižu Mićunovićevi gosti iako će svadba danas početi u 16 časova.

Veliki broj muškaraca koje je angažovao Brano obezbeđuje hotel i kompletno okruženje.

Prema želji mladenaca, angažovani su „Tropiko bend“, Slavica Ćukteraš, Aca Lukas, Sergej Ćetković i Miroslav Ilić.

Ceca Ražnatović i Zoran Kalezić pozvani su kao gosti.

- Brana poznajem ceo život i srećan sam što me je pozvao na svadbu ćerke. Biće mi čast i da otpevam „Tamo đe se gusle čuju“ - rekao je Kalezić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.