Bolesna šala: Prijatelji gurnuli dečka među morske pse (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2012, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesna šala: Prijatelji gurnuli dečka među morske pse (VIDEO)

Znaju muška prijateljstva da budu i brutalna. Nekada momci znaju da međusobom zbijaju šale koje su bolesne poput ove gde je jedan momak završio među morskim psima jer je njegovim drugarima to bilo smešno.

Video koji ćete videti u nastavku već dve godine postoji na YouTubeu, ali ga je ovih dana Reddit "progurao" među najpopularnije tj. koliko nešto ovako bolesno može biti "popularno". Naime, kao što ćete videti u nastavku, grupa momaka je odlučila da se našali sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prijateljem tako što su ga gurnuli s čamca u okean puno morskih pasa. Što je najgore, dok se momku morski pas približavao, njegovi prijatelji su se smejali. Srećom, ako je verovati opisu videa, radi se o morskom psu koji je bezopasan i hrani se planktonima. Mada, da li je to prestravljeni momak znao?!

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zastrašujući video: Bacili prijatelja među ajkule i "pocepali se od smeha" (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Dec.2012

Iako je već dve godine na Jutjubu, ovaj video se odnedavno našao u svim svetskim medijima zahvaljujući rastućoj popularnosti na Redditu. U videu su prikazani mladići, koja su se našalila s prijateljem tako što su ga s čamca gurnuli u okean pun ajkula...Mladići su nastavili da se smeju čak i...

Nastavak na S media...

Bolesna šala: Grupa momaka gurnula drugara u jato ajkula!

Izvor: Svet, 14.Dec.2012, 10:11

Znaju muška prijateljstva da budu i brutalna. Nekada momci znaju da međusobom zbijaju šale koje su bolesne poput ove gde je jedan momak završio među morskim psima jer je njegovim drugarima to bilo smešno. Video koji ćete videti u nastavku već dve godine postoji na “Jutjubu”, ali ga je ovih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.