Bijonse obukla ćerku u haljinu od 26.000 dolara

Izvor: Press, 08.Mar.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse obukla ćerku u haljinu od 26.000 dolara

Pevečica Bijonse, koja je trudna sa blizancima, prisustvovala je premijeri filma "Lepotica i zver" u Holivudu i za tu priliku je obukla svojoj ćerki Blu Ajvi haljinu od neverovatnih 26.000 dolara.
foto: blic.rs
Istina, haljina koju je nosila Blu Ajvi je verzija haljine koju je ponela njena majka, to jest, iz dečje kolekcije, i tako minijaturna košta oko 2.000 dolara, dok je raskošna haljina iz iste >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kolekcije za odrasle 26.000 dolara, piše Daily mail.
Istovremeno, Bijonse je nosila zelenu haljinu koja je otkrila sve njene čari.
 





 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BASNOSLOVNA SUMA: Bijonse je ćerki kupila HALJINU za premijeru, a biće vam LOŠE kada čujete CENU!

Izvor: Kurir, 08.Mar.2017

...Bijonsina haljina koštala je čitavih 26000 dolara, a njena ćerka je nosila odeću koja je iz iste kolekcije samo za decu..Cena odelca za Blu Ajvi bila je 2000 dolara, pa ovaj par nije žalio para kada je u pitanju stil njihove male ćerke..Haljina koju je Bijonse nosila idealno je stajala novopečenoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.