Beskućnik, koji je bio u pratnji Majli Sajrus na MTV VMA, ima problema sa zakonom!

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beskućnik, koji je bio u pratnji Majli Sajrus na MTV VMA, ima problema sa zakonom!

Džes Helt, beskućnik kojeg je Majli Sajrus povela na dodeli nagrade i koji je tom prilikom pričao o problemima mladih koji nemaju svoj dom, ispostavilo se da ima problema sa zakonom!

Naime, Džes je još 2010. godine uhapšen nakon što je provalio u stan čoveka koga je optužio da mu je prodao lošu drogu.

Nakon 30 dana zatvora on je pušten na uslovnu slobodu koju je tri puta prekršio, zbog čega je ponovo bio hapšen. Od februara 2012. godine on je postao drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << najtraženiji kriminalac u okrugu Polk, nakon što je upao na tuđi posed.

Kako se navodi, Džes je odlučio da postane beskućnik nakon što je policija izdala nalog za njegovo hapšenje, pa je upravo zbog toga počeo da živi na ulicama Los Anđelesa.

To potvrđuje njegova majka koja živi u Oregonu i poručuje da on ima dom:

- Uvek je mogao da se vrati, uvek je dobrodošao. Ako mu je bila potrebna pomoć, pomogla bih mu, tu smo jedni za druge -  kaže Džesova majka.

Na sve je reagovala Majli koja priznaje da je njen prijatelj kriminalac koji je postao beskućnik bežeći od policije ali krivi medije što se fokusiraju na to umesto na problem na koji je ukazano na MTV VMA.

- Beskućnici imaju težak život, uključujući tu Džesa. Nadam se da će se više pričati o mladim beskućnicima. Mediji su opsednuti problemima jednog beskućnika umesto da pomažu milionima drugih - napisala je Majli na svoj Tviteru.

The media never fails to disappoint. You've chosen to go after Jesse instead of covering the issue of youth homelessness :(

— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) August 26, 2014

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.