BLIC SAZNAJE: Džon Njumen na Egzitu!

Izvor: Blic, 21.Mar.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BLIC" SAZNAJE: Džon Njumen na Egzitu!

Engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih pevača današnjice Džon Njumen, nastupiće u subotu 11. jula na glavnoj pozornici Egzit festivala. Noć kasnije, 12. jula, na istom mestu nastupiće i nemačka atrakcija, indi-pop duo "Milky Chance" koji je fanove osvojio pesmom „Stolen Dance“.

Njumen (24) će u Novom Sadu predstaviti album „Tribute“ sa prvog mesta britanske top liste, na kojem su jednako plasirani singlovi „Love Me Again“, „Losing Sleep“, „Out Of >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << My Head“ i „Cheating“.

Uz sastav Rudimental, osvojio je svetske top liste i sa hitovima „Not Giving In“ i „Feel The Love“, a još uvek je aktuelan singl „Blame“ sa kojim su Džon Njuman i Kelvin Haris obeležili prošlu jesen i zimu.

Spotovi za ove hitove danas u zbiru imaju blizu milijardu pregleda na sajtu Jutjubu, dok je samo Njuman u prethodne dve godine zabeležio tiraž od impresivna četiri miliona.

Njegova životna priča podjednako je zanimljiva kao i karijera. Još dok je bio mali otac napušta njega, majku i brata, ostavljajući ih da žive u potpunom siromaštvu. Njuman se od malena učio da sve radi sam, da bi i koledž plaćao od sakupljanja stakla i konobarisanja, te sve češćih nastupa kao tinejdžer sa glasom soul veterana.

Danas je jedan od najuspešnijih mladih umetnika. Trenutno u Los Anđelesu snima drugi album.

Novitet u lajnapu Egzita je i "Milky Chance",  duo koji kombinuje akustične elemente rege i indi-rok muzike uz savremene elektronske ritmove, a čine ga pevač i gitarista Klemens Rehben i DJ Filip Dauš.

Njihov hit „Stolen Dance“ beleži stotine miliona pregleda na sajtu Jutjub i zvanično je među 10 najtraženijih pesama 2014. godine

I ove godine svi ljubitelji Egzita mogu karte da kupe na rate u bilo kojoj filijali OTP banke. Do 16. maja kod njih se mogu besplatno otvorit namenski račun za kupovinu ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Egzit i po 6.990 dinara za Egzit Avanturu (Egzit + Sea Dance).

Oni koji su ulaznicu za Egzit festival kupili pre 15. januara, i koji su na poklon dobili i ulaznicu za Sea Dance, trebalo bi da izvrše kratku aktivaciju na http://exitavantura.gigstix.com/, najkasnije do 31. marta, kako bi im ulaznice za festival na Jazu postale važeće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

John Newman i Milky Chance na Exit-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2015

Nova engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih pevača današnjice John Newman, nastupiće u subotu 11. jula na glavnoj pozornici Exit festivala...Dvadesetčetvorogodišnji pevač će u Novom Sadu predstaviti album "Tribute" sa prvog mesta britanske top liste, na kojem su jednako plasirani singlovi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Džon Njumen i Milki Čens na Egzitu

Izvor: Politika, 21.Mar.2015

NOVI SAD – Nova engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih pevača današnjice Džon Njumen, nastupiće u subotu 11. jula na glavnoj pozornici Egzit festivala...Dvadesetčetvorogodišnji pevač će u Novom Sadu predstaviti album „Tribute” sa prvog mesta britanske top liste, na kojem su jednako...

Nastavak na Politika...

Džon Njuman stiže na Egzit

Izvor: Kurir, 22.Mar.2015, 02:32

Nova engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih pevača današnjice Džon Njuman nastupiće u subotu 11. jula na glavnoj pozornici Egzit festivala, a sledeće večeri pred publiku će izaći Milki čens...Njuman će u Novom Sadu predstaviti album „Tribute“, koji se našao na prvom mesta britanske...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.