Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIČ I USKA CRNA KOŽA! Nećete verovati čime se danas bavi bivša supruga Danijela Alibabića

Bivša rijaliti zvezda, bivša "farmerka", bivša manekenka i bivša supruga Danijela Alibabića povukla se iz medija posle kraha braka sa pevačem, radila u nekoliko fastfudova, a danas zarađuje od uske crne kože i biča.

Jovana Nikolić proslavila se učešćem u "Farmi" gde se ekspresno zaljubila, pa verila sa Danijelom Alinbabićem. Posle rijalitija, usledila je svadba, a posle svadbe i razvod.

Njihov brak je trajao samo tri meseca, a razvod je bio buran. Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bivšeg supruga optužila da je gej i da ju je davio. Ostaće upamćeno i to što je rekla kako nije imala od čega da sprema ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče.

Posle toga, Jovana se vratila u Niš, odakle se opet presilila u Beograd i zaposlila u jednom fastfudu. Tamo su je hvalili kao dobru radnicu, ali posle toga, od početka 2015. joj se gubi svaki trag.

Međutim... Ekipa Blica zapazila je seksi ženu mačku na jednom štandu na Sajmu knjiga. Kada smo malo bolje pogledali, shvatili smo da je u pitanju upravu Jovana. Ona radi kao hostesa kod jednog od izlagača, uvučena i crnu kožu, a rekvizit joj je bič. Jovana se uopšte nije promenila, a veliki je plus što se ona ne stidi nijednog posla.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.