BANGING PREDSTAVLJA: Jager nerd night na splavu Freestyler

Izvor: Press, 27.Avg.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANGING PREDSTAVLJA: Jager nerd night na splavu Freestyler

Belgrade Banging predstavlja još jednu nesvakidašnju žurku, koja će se održati u nedelju 31. avgusta u klubu Freestyler: Jäger Nerd Night.
Belgrade Banging je party brend koji se bavi produkcijom žurki u stilu svetskih  muzičkih festivala poput Tomorrowland-a, Ultra Music-a i sličnih. Poznati su po svojoj inovativnosti i kreativnosti, a ovu žurku su pripremili specijalno za period koji najteže pada studentima – septembarski ispitni rok.

U saradnji sa Jäger-om pripremljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je događaj na kojem lepa iznenađenja očekuju najvrednije štebere, kao i one koji to žele da postanu ili u duši i dalje jesu. Ovaj događaj može biti sjajan predah od učenja, ali Banging Trio neće pustiti goste da se odmore, jer će, kao i svake nedelje, vrteti najenergičnije i najpopularnije pesme elektronske dance muzike (EDM).

U nedelju će se obnavljati gradivo iz Bangologije – umetnosti dobre muzike i vrhunskog noćnog provoda. Profesorski Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell spremno očekuje sve ljubitelje EDM muzičkog pravca.

Ne zaboravite da ponesete svoje štreberske naočare i naoružajte se dobrim raspoloženjem. Na ovom “ispitu” nema sedenja, jer se na Banging žurkama uvek skače i đuska do ranih jutarnjih časova.

Belgrade Banging – New dimension of clublife.

Info&Rezervacije: +38160/69-18-487

www.belgradebanging.rs
 

 

 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.