Arnold Švarceneger preživeo Mariju!

Izvor: S media, 09.Avg.2011, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnold Švarceneger "preživeo" Mariju!

Bivši guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, je juče prisustvovao biciklističkoj trci u Santa Monici a na sebi je imao majcu s natpisom "Preboleo sam Mariju".

Arnold Švarceneger se u ponedeljak na biciklističkoj trci u Santa Monici, pojavio u majci s natpisom "Preživio sam Mariju (1977-2010)". Naime, iako je prvobitno pisalo 2007.- 2010. godine, broj 2007 je prekrižen pa je iznad napisana godina 1977. kada su on i Marija Šriver počeli svoju vezu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prenosi Index.hr.

Švarceneger slavio rođendan sa bivšom ženom

Švarceneger neće da plati alimentaciju

Švarcenegerova žena ne može bez njega?

Par, koji se trenutno nalazi u brakorazvodnoj parnici, navodno nije više u svađi, a Marija se smirila i pomirila s tim da ju je Arnold varao pa se želi što pre razvesti. Zanimljivo je i da mu je majicu napravilo i poklonio Marijino osoblje prošle godine kad je Arnold imao oproštajnu žurku za osoblje guvernera, tačnije njegovo osoblje.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švarceneger nosio majcu “Preboleo sam Mariju”

Izvor: Blic, 09.Avg.2011

Bivši guverner Kalifornije i glumac Arnold Švarceneger bio je jedan od učesnika trke bicikala u Santa Monici. Međutim, pažnju prisutnih najviše je privukla majica koju je nosio a na kojoj je pisalo “Preživio sam Mariju (1977-2010)”...Švarceneger i Marija Šriver, njegova bivša supruga, upoznali...

Nastavak na Blic...

Švarceneger poručuje: Preživeo sam Mariju?!

Izvor: Tracara.com, 09.Avg.2011

Iako je razvod poznatog akcionog glumca Arnolda Švarcenegera usledio nakon njegovog šokantnog priznanja da sa kućnom pomoćnicom ima vanbračno dete, glumac je izgleda iz nekog razloga kivan na svoju uskoro bivšu suprugu, Mariju Šrajver. Naime, glumac i bivši guverner Kalifornije poneo je majicu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.