Amel Ćurić o sudaru: Živi smo jer smo bili vezani

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amel Ćurić o sudaru: Živi smo jer smo bili vezani

Amel Ćurić, pobednik takmičenja „X faktor Adrija“, lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu u blizini Olova, u Bosni i Hercegovini.

Ćurić je juče za „Blic“ rekao da se oseća dobro, ali da ne želi da komentariše detalje nesreće, jer čeka policijski izveštaj. Nesreća se dogodila u subotu uveče kada su se sudarili automobil BMW kojim je upravljao Ćurić i automobil koji je bio u pratnji potpredsednika RS Ramiza Salkića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Jedino što mogu da kažem je da sam bio u svojoj traci i da sam poštovao ograničenje brzine - rekao je Ćurić.

On zbog bolova u vratu i leđima nosi kragnu.

Koliko je udes bio jak govori i podatak da je na vozilu pričinjena totalna šteta, a da se od udara aktiviralo i svih šest vazdušnih jastuka. Osim Amela, u vozilu su se nalazila i njegova devojka Jelena Čabarkapa i njena sestra, koja je lakše povređena.

Policija

U MUP-u Zeničko-dobojskog kantona su rekli da mogu samo potvrditi da se dogodila nesreća a, pošto je reč samo o materijalnoj šteti, ne mogu davati više informacija.

- Jelenina sestra, takođe, mora da nosi okovratnik, a zadobila je i nekoliko udaraca u glavu prilikom tumbanja u vozilu. Sva sreća pa smo bili vezani. Kada sam video da su moje saputnice dobro, istrčao sam iz vozila da vidim šta je sa putnicima u drugom automobilu - pojasnio je Ćurić.

Prema njegovim rečima, tada je i iz drugog vozila izašao čovek i pitao jesu li povređeni i to je bio sav njihov razgovor, pa su sačekali Hitnu pomoć i policiju.

Prema nezvaničnim informacijama, u prvom automobilu se nalazio Ramiz Salkić, koji je posle nesreće izašao iz automobila, pogledao šta se desilo, a zatim se odvezao dalje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.