Ah, te usne: Da li su ovo nove silikonke?

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ah, te usne: Da li su ovo nove "silikonke"?

Sećate se "epizode Silikonke"? Pa, može se reći da je ovo drugi deo...

Ok... Iz cele frke koju su "kraljice silikona" izazvale u javnosti, cice su izgleda izvukle neku poruku. No, to ne znači da su odustale od poprilične količine silikona u usnama i grudima zbog kojih gde god se pojave svi gledaju u njih.

P.S. Ne očekujte tako velike "šokove", kao i svaki "drugi deo", i ovaj je za nijansu umereniji. Što, opet, ne znači da nije zabavan ;)

1. JK WANNA >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << BE

Iz daljine biste verovatno prvo pomislili da je ovo Jelena Karleuša? Pogledajte opet.

Liči, ali nije. Ali, to ne znači da ova plavuša ne zna dobro da se provodi i da se ponaša kao "diva". Bar po onome što smo sinoć videli u kafani Ona moja.

2. MODELSICA U NAJAVI

U Santo Domingu je te večeri bilo mnogo selebritija, pa ipak - evo zašto su svi gledali u ovu crnku i njenu drugaricu. I to ne samo zato što su bile vrlo raspoložene za fotkanje.

Ostatak liste pogledajte na sajtu 24.sata.rs ili klikom OVDE

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.