3D film „Peti leptir“, oduševio publiku svih uzrasta

Izvor: Press, 24.Dec.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3D film „Peti leptir“, oduševio publiku svih uzrasta

Premijera prvog srpskog 3D filma „Peti leptir“ održana je sinoć u punoj sali Sava centra. Film, snimljen po bestseleru Uroša Petrovića, prilagođen je i najmlađoj publici, ali i starijima koji vole da uživaju u čarolijama bioskopskog mraka.
„Svi, koji ste večeras ovde, prisustvujete istorijskom trenutku u srpskoj kinematografiji! Ovo je premijera prvog srpskog 3D filma, kao i prva 3D projekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u velikoj dvorani Sava centra“, najavljeno je publici koja je uzvratila velikim aplauzom. 
Stominutni film je sve vreme držao pažnju i izazivao ushićenje, a publici se nekoliko puta oteo glasan uzdah zbog odličnih, iznenadnih 3D efekata. Mnoge scene, pogotovo one snimane na planini Tari, predstavljaju pravi praznik za oči.

Ako je suditi po reakciji publike nakon projekcije i gromoglasnom aplauzu kojim su nagradili filmsku ekipu, „Peti leptir“ je već značajno oplemenio domaću kinematografiju i vratio nadu da će porodice ponovo steći naviku da zajedno uživaju u bioskopskim projekcijama.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerno prikazan prvi srpski 3D film Peti leptir

Izvor: Story, 24.Dec.2014

Premijera prvog srpskog 3D filma Peti leptir održana je sinoć u punoj sali Sava centra...Film, snimljen po bestseleru Uroša Petrovića, prilagođen je i najmlađoj publici, ali i starijima koji vole da uživaju u čarolijama bioskopskog mraka...- Svi, koji ste večeras ovde, prisustvujete istorijskom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.