Ujutru počinju radovi na deonici Kovin - Smederevski most

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2014, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru počinju radovi na deonici Kovin - Smederevski most

Radovi na redovnom održavanju mosta na deonici puta Kovin - Smederevski most počeće ujutru, u sedam časova, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja, saopštili su "Putevi Srbije".

U saopštenju "Puteva Srbije", koji su investitor radova, navodi se da će saobraćaj biti regulisan svetlosnom semaforskom signalizacijom koja će naizmenično propuštati vozila.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a "Putevi Srbije" apeluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni u vožnji, prilagode kretanja uslovima na putu, poštuju saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Radovi se sprovode zbog redovnog održavanju mosta na državnom putu I B reda broj 14, deonica Kovin- Smederevski most (km33+580).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.