U Novom Sadu otvorena izložba Zumiraj rizik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu otvorena izložba "Zumiraj rizik"

Izložbu najboljih fotografija, grafičkih prikaza i likovnih radova sa konkursa na temu problema i prevencije bolesti zavisnosti otvorena je danas u Gradskoj kući u Novom Sadu.

Svečano otvaranje je upriličeno u holu Gradske kuće, gde je izloženo deset najboljih radova koji će kasnije biti izloženi u novosadskim osnovnim i srednjim školama, kao i na Studentskoj poliklinici. Konkurs i izložba se realizuju u okviru projekta "Zumiraj rizik" koji sprovodi Omladina JAZAS-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uz podršku Gradske uprave za zdravstvo.

Cilj projekta "Zumiraj rizik" je podizanje svesti stanovništva o štetnom uticaju psihoaktivnih supstanci na zdravlje ljudi. Autori tri najbolja rada dobili su novčane nagrade u iznosu: 7000 dinara za prvu nagradu, 5000 dinara za drugu i 3000 dinara za treću nagradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.