Suzi Volf test vozač Vilijamsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzi Volf test vozač Vilijamsa

Britanka Suzi Volf će sledeće sezone u dve trke Formule jedan biti zvanični test vozač ekipe Vilijamsa, saopšteno je danas.

Volf je u prethodne tri sezone imala ulogu razvojnog vozača u Vilijamsu, a sledeće sezone voziće dva slobodna treninga, učestvovaće u dvodnevnim testiranjima, ali će i obavljati testiranja na simulatoru.

Ona je ove sezone vozila dva slobodna treninga i postala prva žena koja je posle 22 godine učestvovala u jednom takmičarskom vikendu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Formule jedan.

"Ovo je još jedan korak u dobrom pravcu za mene", rekla je 31-godišnja Volf.

Ona će sledeće sezone u Vilijamsu sarađivati sa vozačima Felipeom Masom i Valterijem Botasom.

Vilijams je ove sezone šampionat završio na trećem mestu, što je najbolji rezultat ekipe od 2003. godine.

Dosadašnji rezervni vozač Vilijamsa Brazilac Felipe Nasr napustio je ekipu i otišao u Zauber.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Suzi Volf test vozač Vilijamsa sledeće sezone

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2014, 10:20

Britanka Suzi Volf će sledeće sezone u dve trke Formule jedan biti zvanični test vozač ekipe Vilijamsa, saopšteno je danas.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.