Sunčano i toplije, do 28 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2015, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplije, do 28 stepeni

U Srbiji ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova magla, a tokom dana pretežno suncano i još toplije, samo će u Timočkoj Krajini biti umereno oblačno.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata povremeno i jak, jugoistočni i istočni. Jutarnja temperatura biće od 8 do 14 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 28 stepeni.

I u Beogradu ujutru na širem području grada kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sunčano.

Jutarnja temperatura biće oko 14, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 20. septembra, biće pretežno sunčano i osetno toplije.

Samo je u utorak uz prolazno naoblačenje na severu i zapadu moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do subote u većini mesta od 30 do 34 stepena.

Krajem perioda očekuje se osveženje uz retku pojavu kiše ili pljuska, prvo u severnim i zapadnim krajevima.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.