SP: Ispod crte za vrtić 60-ak mališana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Ispod crte za vrtić 60-ak mališana

Ovo je period u godini kada roditelji čiju decu nema ko da čuva, sa zebnjom gledaju u liste primljenih u vrtićima.

"Zašto moje dete nije upisano u vrtić", pitanje je koje ovih dana muči oko 60-ak roditelja u Opštini Stara Pazova, koji su konkurisali za upis dece u dva vrtića, te su se i pored upućenih žalbi našli ispod crte.

U poslednje tri godine, u staropazovačkim vrtićima "Radost" i "Poletarac", nije bilo liste čekanja.

Jedno je sigurno, brigu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o tome ko će čuvati njihovu decu neće imati roditelji dece sa smetnjama u razvoju i iz socijalno ugroženih kategorija.

U vrtiću "Radost" do kraja juna upisano je blizu 200 dece, dok je u Predškolskoj ustanovi "Poletarac" za sada upisano više od 400 mališana.

Od septembra ove godine u pomenutim vrtićima boraviće više od 2.600 mališana sa teritorije Opštine Stara Pazova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.