Ruski avion dopremio humanitarnu pomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski avion dopremio humanitarnu pomoć

Avion ruskog Ministarstva odbrane sa humanitarnom pomoći za stanovnike poplavljenih područja u Srbiji večeras je nešto pre 21 sat sleteo na aerodrom Batajnica kraj Beograda.

Predstavnike ruskog ministarstva dočekao je ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić, kao i predstavnici vojnog vazduhoplovstva naše zemlje.

Ambasada Rusije u Beogradu prethodno je najavila da će tim avionom biti dopremljeno oko 20 tona humanitarne pomoći, koja između ostalog sadrži dva velika mobilna generatora, 10 motornih pumpi velikog kapaciteta, 10 cisterni za vodu, kao i 200 srednjih i 50 velikih termosa kapaciteta do 100 litara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski avion dopremio humanitarnu pomoć za poplavljene

Izvor: Blic, 30.Avg.2014

Avion ruskog Ministarstva odbrane sa humanitarnom pomoći za stanovnike poplavljenih područja u Srbiji večeras je nešto pre 21 sat sleteo na aerodrom Batajnica kraj Beograda...Predstavnike ruskog ministarstva dočekao je ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić, kao i predstavnici vojnog vazduhoplovstva...

Nastavak na Blic...

Ruski avion sa 90 tona humanitarne pomoći sleteo u Srbiju

Izvor: 24sata, 31.Avg.2014, 00:40

Avion ruskog Ministarstva odbrane sa 90 tona humanitarne pomoći za stanovnike poplavljenih područja u Srbiji večeras je nešto pre 21 sat sleteo na aerodrom Batajnica kraj Beograda...Predstavnike ruskog ministarstva dočekao je ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić, kao i predstavnici vojnog vazduhoplovstva...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.