Pajtić: Budžet pokrajine biće 56 milijardi dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2011, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Budžet pokrajine biće 56 milijardi dinara

NOVI SAD -

Budžet pokrajine, za narednu godinu, biće oko 56 milijardi dinara, a najviše novca će biti utrošeno za razvoj privrede kao i za očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mesta, izjavio je predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić.

On je, međutim, istakao da će usvajanje pokrajinskog budžeta morati da sačeka makar predlog republičkog budžeta.

"Važno je da se zaokruži cela ta celina i da se sa svim činiocima taj dogovor i postigne. Što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se nas tiče, budžet bi mogao da bude donet i danas, ali postoje neke nepoznate koje moramo da saznamo u narednim danima i koje ćemo razrešti", rekao je Pajtić.

Prema Pajtićevim rečima, budžet će sigurno biti usvojen do kraja godine, tako da Vojvodina neće ući u privremeno finansiranje.

O budžetu 27. decembra

Koordinator vladajuće koalicije u Skupštini Vojvodine Dragoslav Petrović izjavio je da će se predlog budžeta za iduću godinu pred pokrajinskim parlamentom naći 27. decembra, odnosno nedelju dana kasnije nego što je bilo planirano.

Petrović je za današnji novosadski Mađar so (Magyar Szo) rekao da je "teško" odgovoriti na pitanje o tome kakve će promene biti sadržane u novom budžetu, kao i koliko će iznositi novi vojvođanski budžet.

Objasnio je da to zavisi i od rasprave o republičkom budžetu, zbog čega je rasprava o pokrajinskom sa 21. pomerena na 27. decembar.

Pokrajinski sekretar za finansije Jovica Đukić ranije je najavio da će budžet Vojvodine biti manji u odnosu na 2011. godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Bužet pokrajine biće 56 milijardi dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2011

NOVI SAD -..Budžet pokrajine, za narednu godinu, biće oko 56 milijardi dinara, a najviše novca će biti utrošeno za razvoj privrede kao i za očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mesta, izjavio je predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić...On je, međutim, istakao da će usvajanje pokrajinskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pokrajinska kasa siromašnija za 57 miliona evra?

Izvor: Capital.ba, 15.Dec.2011, 10:47

NOVI SAD, Predsjednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić potvrdio je da će pokrajinski budžet za 2012. godinu biti manji za oko 56,7 miliona evra od ovogodišnjeg. 'U pokrajinsku kasu naredne godine ..

Nastavak na Capital.ba...

Opala nezaposlenost u Vojvodini

Izvor: Beta, 15.Dec.2011

NOVI SAD, 15. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je u četvrtak da je ove godine nezaposlenost u Vojvodini pala zahvaljujući stranim investicijama i zalaganjem Pokrajine i lokalnih samouprava...Pajtić je na svečanosti na kojoj je VIP Fond dodelio sertifikate predstavnicima...

Nastavak na Beta...

Budžet Vojvodine u 2012. veći za tri milijarde dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2011

NOVI SAD -..Budžet Vojvodine za iduću godinu iznosiće više od 65 milijardi dinara, što je oko tri milijarde više nego u 2011, izjavio je danas predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić..."To bi trebalo da bude skoro devet odsto republičkog budžeta, što je za oko dva procenta više u odnosu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

BUDŽET VOJVODINE U 2012. VEĆI ZA TRI MILIJARDE

Izvor: Kurir, 15.Dec.2011

Pajtić je objasnio da će u novom pokrajinskom budžetu više od 59 milijardi dinara biti iznos koji se iz republike prenosi pokrajini, dok će ostatak biti namiren iz sopstvenih budžetski prihoda korisnika u pokrajini i privatizacije..NOVI SAD - Budžet Vojvodine za iduću godinu iznosiće više od...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.