Novi Sad domaćin ISO Komiteta zahvaljujući Karlsbergu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad domaćin ISO Komiteta zahvaljujući Karlsbergu

BEOGRAD - Kompanija "Karlsberg Srbija" i Institut za standardizaciju Srbije organizovaće od 17. do 24. maja u Novom Sadu međunarodni godišnji skup Komiteta ISO/TC 176, na kome će učestvovati više od 200 svetski priznatih eksperata iz oblasti standardizacije kvaliteta, saopštili su danas predstavnici "Karlsberg Srbije".

Oni su, na konferenciji za novinare, ocenili da to predstavlja važan događaj za pozicioniranje Srbije kao centralne zemlje jugoistočne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evrope sa izraženim potencijalom za razvoj, a to će biti i centralni događaj dvadesetogodišnjice postojanja i primene standarda ISO 9001.

Regionalni direktor "Karlsberga" za jugoistočnu Evropu Isak Šeps istakao je da će skup biti jedinstvena prilika za domaću stručnu javnost da čuje pozitivna iskustva i razmeni znanje sa najpoznatijim svetskim ekspertima.

Direktor instituta za standardizaciju Srbije Ivan Krasić rekao je da će Srbija tim skupom pokazati da je aktivni učesnik u dijalozima tog tipa, i ukazao na značaj znanja i dugogodišnjeg iskustva stranih kompanija koje uspešno posluju u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Karlsberg Srbija okuplja eksperte standarda poslovanja

Izvor: Poslovni magazin, 08.Apr.2008

Karlsberg Srbija okuplja eksperte međunarodnih standarda poslovanja i proizvodnje na sedmodnevnoj konferenciji u Novom SaduKompanija Karlsberg Srbija i Institut za standardizaciju Republike Srbije organizovaće Međunarodnu godišnji skup Komiteta ISO/TC 176 u Novom Sadu, koja će trajati od 17. do...

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.