Napadnut ribočuvar na kanalu DTD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut ribočuvar na kanalu DTD

Ribočuvar Nenad D. povređen je večeras na Kanalu DTD u Novom Sadu, kada je na njega fizički nasrnuo za sada nepoznati počinilac.

Incident se dogodio oko 21 čas, kada je radnik Nadzorne službe Nacionalnog parka "Fruška gora" prvo upozorio ribokradicu, da bi ga ovaj posle toga udario prvo veslom, potom pesnicom i pobegao.

Uviđaj nakon incidenta koji se dogodio između Klisanskog i Kaćkog mosta obavila je policija, a slučaj bi trebalo da preuzme nadležno tužilaštvo i okvalifikuje ovo delo kao napad na službeno lice, saznaje RTV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ribokradica napao ribočuvara na kanalu kod Klise

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2014

Radnik Nadzorne službe Nacionalnog parka "Fruška gora" Nenad D. povređen je sinoć na kanalu između Klisanskog i Kaćkog mosta kada je na njega fizički nasrnuo ribokradica...Lopov je ribočuvara udario najpre veslom, a potom i pesnicom pa pobegao...Policija je obavila uviđaj, a slučaj bi trebalo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.