NS: Muškarac povređen u pucnjavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Muškarac povređen u pucnjavi

Muškarac srednjih godina povređen je u sredu uveče u pucnjavi u jednoj kladionici na Petrovaradinskoj tvrđavi, kazala je jutros agenciji Beta portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajinac Nenadić.

Muškarac je zatečen sa tri prostrelne rane u predelu noge i u donjem delu leđa. On je zbrinut na mestu nesreće i prevežen u Urgentni centar, rekla je Pokrajinac Nenadić.

Novosadska Hitna pomoć imala je ukupno 29 intervencija, a uglavnom su se javljali hronični pacijenti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac povređen u pucnjavi

Izvor: Studio B, 04.Sep.2014

Muškarac srednjih godina povređen je u pucnjavi u jednoj kladionici na Petrovaradinskoj tvrđavi, kazala je agenciji Beta portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajinac Nenadić. ..Muškarac je zatečen sa tri prostrelne rane u predelu noge i u donjem delu leđa...On je zbrinut na mestu nesreće...

Nastavak na Studio B...

Mladić upucan sa tri metka u kladionici

Izvor: Blic, 04.Sep.2014

Hicima iz vatrenog oružja sinoć oko 21 sat u Petrovaradinu je ranjen muškarac starosti oko 35 godina, izjavila je danas portparolka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Novom Sadu Sanja Nenadić...Ona je rekla Tanjugu da je do pucnjave došlo u sportskoj kladionici u Preradovićevoj ulici i da je muškarac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.