Ministarka obilazi radove na mostu Zemun-Borča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2014, 05:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka obilazi radove na mostu Zemun-Borča

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obići će danas radove na mostu Zemun-Borča.

Kako je najavilo resorno ministarstvo, ministar Mihajlović će radove na tom mostu obići zajedno sa ambasadorom NR Kine Li Mančangom, na prilazu sa zemunske strane.

Radovi na mostu Zemun-Borča, u dužini od 2,2 kilometra, počeli su krajem oktobra 2011. godine. Glavni izvođač radova je kompanija "Čajna roud and bridž >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korporejšn".

Ukupna cena mosta s pristupnim saobraćajnicama je oko 260 miliona dolara, a od toga je 85 odsto kredit kineske Eksim banka, a 15 odsto obezbeđuju država Srbija i Grad Beograd.

Ministarka Mihajlović je nedavno izjavila da će most Zemun-Borča biti otvoren u predviđenom roku, do 20. decembra, i da će do tada biti završene i pristupne saobraćajnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlović: Za tri godine 500 kilometara obnovljene pruge

Izvor: Blic, 21.Okt.2014

Ministarka građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je danas da će u Srbiji za tri godine biti revitalizovano oko 500 kilometara pruge, a deo i izgrađen..."Možemo da očekujemo da će Železnica Srbije za tri godine imati oko 500 kilometara pruge koja će biti revitalizovana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.